طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

 

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی:

سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود را به راحتی میتوانید بار رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.

 طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی
طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

ابتدا قابلمه ای آب را میگذاریم تا جوش بیاید.سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه ورقه کرده و سپس خلال میکنیم بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی هارا داخل قابلمه آب جوش میریزیم و به مدت پنج دقیقه آب پز میکنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل میگیریم بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجد شوند.

بعد از انجماد ماهی تابه را روی گاز میگذاریم و درونش روغن میریزیم تا داغ شود،سیب زمینی هارا در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده میریزیم(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد) بعد از اینکه سرخشان کردیم میگذاریم روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.

nightmelody


0 نظر دادن به "طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی"

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید:



پشتیبانی و توسعه: اپن کارت فارسی
کلیه حقوق نزد فروشگاه اینترنتی تله تی وی محفوظ است. @ 2017